Algemene leveringsvoorwaarden van www.deschaatsomloop.nl

www.deschaatsomloop.nl (hierna te noemen De Schaatsomloop) wordt ondersteund door de winkel De Schaatsomloop te Amersfoort. De Schaatsomloop is gevestigd op Le Corbusierstraat 26, 3822 EA  Amersfoort en als zodanig ingeschreven bij de KvK Amersfoort onder nummer 50521136.

 

1. Bestelling

Op alle bestellingen welke via deze webshop geplaatst worden, zijn deze leveringsvoorwaarden van toepassing. De Schaatsomloop heeft het recht de inhoud van de webshop en deze voorwaarden te allen tijde te wijzigen. Technische en/of kleurafwijkingen in de webshop worden voorbehouden. Wij zijn niet verantwoordelijk voor zetfouten in de webshop.

 

2. Bevestiging ontvangst

Alle op deze webshop getoonde artikelen zijn vrijblijvend totdat u een orderbevestiging per e-mail heeft ontvangen. Op deze bevestiging staat minimaal de artikelomschrijving, de prijs, het aantal artikelen, verzendkosten, uw naam en e-mail adres.

 

3. Overeenkomst

Door de bestelling aan ons te verzenden, gaat u een overeenkomst aan met De Schaatsomloop waarmee u tevens aangeeft akkoord te gaan met de in deze overeenkomst vermelde gegevens waarbij De Schaatsomloop de verplichting heeft u zo snel mogelijk het bestelde artikel te doen toekomen en u de verplichting aangaat deze na betaling af te nemen.

 

4. Transport en kosten

Het risico tijdens het transport van de bestelde goederen is voor De Schaatsomloop en gaat over op het moment van aflevering aan u. De kosten voor de door u gedane bestelling bedragen: € 7,50.

 

5. Levering

Levering geschiedt doorgaans twee werkdagen na ontvangst betaling. Indien artikelen niet op voorraad zijn wordt u op de hoogte gesteld. In overleg kan de order op een later tijdstip worden nageleverd of worden geannuleerd. Het bedrag zal dan zo spoedig mogelijk worden teruggestort.

 

6. Retouren

U kunt, na ontvangst van de bestelde artikelen, deze zonder opgaaf van reden binnen 7 dagen retour zenden. De kosten voor deze retourzending zijn voor uw rekening. De goederen dienen onbeschadigd, niet gedragen, in onbeschadigde, originele verpakking en met factuurkopie retour gezonden te worden aan De Schaatsomloop, Le Corbusierstraat 26, 3822 EA  Amersfoort.
Na ontvangst van het/de artikel(en) zal binnen 14 werkdagen het bedrag worden teruggestort. De Schaatsomloop heeft het recht om beschadigde en/of gedragen artikelen te weigeren en in overleg met u tot een waardevermindering over te gaan en als zodanig een lager bedrag terug te storten. Retour sturen is niet mogelijk voor o.a. aanbiedingen, speciaal bestelde artikelen en eventuele andere artikelen onder € 25,00.

 

7. Omruilen

Is de door u bestelde maat door De Schaatsomloop correct geleverd maar blijkt deze echter niet te passen?  Als na contact met De Schaatsomloop blijkt dat het product geruild kan worden tegen het gewenste product, wordt er door De Schaatsomloop  € 7,50 in rekening gebracht om het gewenste product u toe te sturen. Voordat u het juiste artikel toegestuurd wordt dient dit bedrag betaald te zijn en het ongewenste/niet goed passende artikel terug te hebben gestuurd. De retour voorwaarden blijven verder van toepassing, zie artikel 6.

 

8. Garantie

Is er iets aan de hand met een product dat u bij De Schaatsomloop heeft aangeschaft, dan kunt u uiteraard een beroep doen op De Schaatsomloop voor het uitvoeren van de garantie. De uitvoering van garantie wordt door De Schaatsomloop opgevolgd conform de voorschriften van de fabrikant.

 

9. Klachten

Alle klachten of opmerkingen zullen door De Schaatsomloop  in behandeling worden genomen. U kunt deze doorgeven via info@deschaatsomloop.nl